Новости

ЈАВЕН ОГЛАС Број 4/2023

ЈАВЕН ОГЛАС Број 4/2023

ЈАВЕН КОНКУРС

ЈАВЕН КОНКУРС

ЈАВЕН ОГЛАС Број 3/2023

ЈАВЕН ОГЛАС Број 3/2023

Партнери

Услуги

Оддели

Клиниката е составена од повеќе од 15 оддели со врвни доктори од различни супспецијалности.

Центри

Единствениот републички центар за изгореници во клиниката за хируршки болести „Св.Наум Охридски“.